TEMPLE OF NUDGES SLOT

game-image
Detta spel är gratis och inga riktiga pengar eller priser kan vinnas.

Temple of Nudges Slot bjuder på häftigt djungeläventyr

Slots i djungelmiljö är någonting som NetEnt har kommit att bli specialister på. Temple of Nudges Slot är ett av deras spel på detta tema, lanserat 2019. Här tas du till en miljö full av liv och intryck, där du kan höra fågelkvitter och ljudet av olika insekter för vilka djungeln är hemvist. 

Namnet Temple of Nudges kommer från en funktion i sloten som heter just Nudge, vilken aktiveras då en vinstkombination dyker upp på hjulen. Efter att vinstsumman för en kombination presenterats så förflyttar sig spelets hjul ett steg nedåt. Om denna förflyttning innebär ytterligare vinster så presenteras därefter också dessa. Funktionen fortsätter vara aktiv så länge det finns vinnande kombinationer på spelfältet.

Tempel fyllt av iögonfallande statyer

Tempel-delen av slotens namn förstår du den bakomliggande orsaken till så fort du startar spelet. Det är nämligen så att spelplanen i Temple of Nudges Slot inramas av ett mäktigt stentempel, fyllt av vackra inristningar och olika gulddetaljer. Symbolerna i spelet är även de animerade i en häftig stil och föreställer bland annat statyer av olika djur. Utöver spelets Nudge-funktion finns det också en funktion för respins som kan aktiveras.