Flowers

game-image
Detta spel är gratis och inga riktiga pengar eller priser kan vinnas.

Ta på dig trädgårdshandskarna och hoppa in i Flowers Slot

Om du inte redan har gröna fingrar är det hög tid att börja jobba på det nu! I Flowers Slot från NetEnt spelar du i en prunkande trädgård, fylld av olika växter och blommor. Vissa av plantorna bjuder på glada miner och en solig uppsyn, medan andra visar tänderna och snarast kan liknas vid köttätande växter från filmvärlden. Det är ju alltid trevligt att få rosor, och så även i Flowers Slot – det är nämligen rosen som är den standardsymbol med högst värde i spelet.

Med solen som medhjälpare

Som vi alla vet behöver blommor sol för att överleva och växa. I Flowers slot dyker solen upp som spelets wild-symbol och livar upp stämningen med sin närvaro. Den ger högre utdelning vid vinst än alla andra standardsymboler och kan också ersätta samtliga av dessa. 

Ett intressant inslag i detta spel är de så kallade dubbelsymbolerna. Alla symboler i sloten med högre värde, det vill säga de som föreställer blommor och växter, kan också dyka upp som dubbelsymboler. När detta händer ser du till exempel två rosor som tar upp en plats på hjulen istället för endast en. Dessa fungerar på samma sätt som två individuella symboler och möjliggör alltså fler vinstkombinationer.